Försättsblad

TechNet Syds samarbetspartners

Våra närmsta samarbetspartners

Vi har sedan starten arbetat med Fujitsu och Konica Minolta, sedan dess har vi hittat andra partners inom de områden vi arbetar mycket. Inom IT arbetar vi väldigt mycket med Erisma och Sophos, så klart även med Office 365 och vi säljer i första hand Ubiquitis produkter men kan även hantera de flesta andra nätverksprodukter. 

Vi som företag är även verksamma inom BNI (Team Arenastaden) och Rotary.

MFP - Multifunktionsskrivare

Vi har samarbetet med Konica Minolta sedan starten och är vana vid att hantera deras maskiner, både nya och gamla. 

Trådlöst nätverk

I flera år har vi nu arbetat med Ubiquitis produkter, med god vana och certifierad tekniker så kan du vara säker på att vi tar väl hand om ditt nätverk. Mestadels handlar det om trådlöst nätverk men även brandväggar och switchar, för en komplett lösning. 

Med utrustningen upplagd i vår controller så ser vi också till att den har aktuell firmware. Det bidrar även till att viss felsökning blir effektivare då vi kan göra det direkt från kontoret. 

Arbetsorderhantering

Vi har under många år samarbetat med Erisma och sålt deras programvara Mobigo. Sedan 2015 har vi även installerat, konfigurerat och supporterat deras program för mobil arbetsorderhantering. Sedan 2019 använder vi Mobigo även internt.

Hos oss finns det två konsulter vilket innebär en trygghet för dig som Mobigo-användare då det alltid finns kompetent hjälp att få. Behöver du flytta Mobigo? Inga bekymmer, vi hjälper dig med det också.

Anti-virus

Vi har under ett antal år stolt kunnat sälja och installera Sophos hos våra kunder. Med Endpoint och Intercept X är de nu så säkra att de och vi inte har bekymmer med till exempel ransom ware. 

Så klart finns det även programvara för server och mobiltelefoner.