Försättsblad

Trygg IT med oss på TechNet Syd

Hos oss får du personlig service och nära kontakt med våra tekniker, vi är din IT-avdelning när du behöver oss. För oss är det är viktigt att du har en enkel IT-lösning som passar dig och ditt företag utan att tumma kvalité hjälper vi dig att hålla nere kostnaderna kring IT. De senaste åren har våra kompetenta tekniker jobbat hårt för att effektivisera och säkra IT-miljön hos våra kunder. Vi anser att alla företag, små som stora förtjänar en trygg och enkel IT-lösning, läs mer om några av de tjänster vi kan erbjuda nedan, men framför allt, tveka inte att kontakta oss!

IT-support

Med många års erfarenhet vet vi att att allas behov är olika, därför kan vi erbjuda flera olika supportavtal för att möta era behov inom IT. Allt från ett samtal då och då till en komplett lösning, oavsett så har ni som kund hos oss alltid tillgång till en kompetent IT-avdelning. 

Serverlösning

Server hos er eller hos oss? Det spelar ingen roll, med Fujitsu som hårdvara hjälper vi dig in i vår hostade miljö med en månatlig kostnad, skalbart och enkelt. Vill ni hellre kunna damma av er server lite då och då så hjälper vi er med att beställa, montera och installera en serverlösning som passar era behov.

Microsoft 365

Utöver våra datorer är nu Office 365 ett av våra mer använda verktyg. Office 365 är en del av det som nu heter Microsoft 365, men för de flesta märks ingen skillnad. Under flera år har vi nu hjälpt våra kunder att flytta från diverse maillösningar (IMAP, POP, G Suite och hosted Exchange) till driftsäkra Office 365. Vi sköter hela eller delar av administrationen, helt enligt dina önskemål. 

Kontakta oss för mer information

Trots att vi är verksamma inom IT så tycker vi att det är väldigt trevligt att träffas och lära känna varandra så att vi kan erbjuda en så bra IT-lösning som möjligt.

Ange den adress vi enklast når dig på.
Vill du att vi ringer dig kan du lämna ditt telefonnummer, annars kommer du att få ett mail.

Kontaktinformation

TechNet Syd

Besöksadress/Postadress
Systratorpsvägen 16
352 46 Växjö

0470-707240
info@technetsyd.se

Support och service

Sociala medier

Support