Försättsblad

Dokumentlösningar - för det inte så papperslösa samhället

Vårt mål är att kunna leverera en säker och kostnadseffektiv dokumentlösning till er. Om ni inte vet vad ni vill ha så föreslår vi ett möte där vi kan gå igenom hur er situation ser ut idag, hur mycket och vad ni skriver ut med mera. Baserat på den informationen ni ger oss och vår kompetens så får ni sedan ett förslag från oss på en dokumentlösning. 

Vi erbjuder i den mån det är möjligt och om ni önskar det begagnade skrivare, på så sätt kan vi få ner era kostnader men framförallt gör vi tillsammans en insats för miljön. 

Maskinpark

Vi levererar i första hand Konica Minolta då behovet för större mängder utskrifter finns eller som central lösning. För den mindre skrivbordsvarianter erbjuder vi i första hand HP. Kontakta oss om du har några funderingar kring den hårdvara vi erbjuder. 

Serviceavtal

Med tiden blir vi visare och vi vet att behovet av utskrifter och service varierar därför erbjuder vi en rad olika avtal för att kunna ge dig som kund ett kostnadseffektivt och enkelt avtal. Vill ni hellre äga maskinen och köra avtalslöst så hjälper vi er till en bra affär.

Säkerhet och övervakning

Säkerhet ska vara enkelt, det ska vara enkelt att skriva ut och det ska vara enkelt att ha en MFP. Vi hjälper er med detta, kontakta oss så berättar vi mer!

kontakta oss för mer information

Ange den adress vi enklast når dig på.
Vill du att vi ringer dig kan du lämna ditt telefonnummer, annars kommer du att få ett mail.

Kontaktinformation

TechNet Syd

Besöksadress/Postadress
Systratorpsvägen 16
352 46 Växjö

0470-707240
info@technetsyd.se

Support och service

Sociala medier

Support