Försättsblad

Om TechNet Syd

TechNet Syds historia

TechNet Syd grundades 2001 och öppnade då kontor i Växjö. Vi har under åren blivit en stark aktör i Växjö med omnejd och bestämde då för att vidga våra vyer. 2010 bestämde vi oss för att expandera rent geografiskt och öppnade då ett lokalkontor i Karlshamn. TechNet Syd har huvudsakligen uppdrag i Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne men även i andra delar av Sverige.

TechNet Syds affärsidé

TechNet Syd säljer och utvecklar kundanpassade IT-systemlösningar baserade på en innovativ produktportfölj till det privata näringslivet. Vårt arbete syftar till att öka våra kunders affärsnytta och därför fokuserar vi på kundens behov, hög servicenivå och hög kvalitet. Genom att skapa värde för våra kunder, leverantörer och anställda säkerställer vi en lönsam och långsiktig tillväxt.

Vi som jobbar på TechNet Syd

IT

Som säljare inom IT finns Björn, han är alltid nära till hands för att hjälpa våra kunder till en trygg affär. Björn har en bakgrund som tekniker och förstår därför också behoven av fungerande utrustning anpassad efter användarens behov.

Inom IT finns tre kompetenta tekniker som arbetat här runt 5 år. Med oss får du en personlig kontakt och det känns som att du har en egen IT-avdelning hos dig.

Dokumenthantering

Som säljare inom dokument möter ni Jerry, tillika VD, hans mångåriga erfarenhet inom branschen garanterar kompetenta och kundvänliga avtal. 

På dokument- och copysidan av företaget har vi vår erfarne tekniker som löser i princip alla problem med maskinen. Sedan över 15 år har han skruvat och fixat maskiner, så vill du känna dig trygg med din servicetekniker så finns det inget annat val än oss.

Kontaktinformation

TechNet Syd

Besöksadress/Postadress
Systratorpsvägen 16
352 46 Växjö

0470-707240
info@technetsyd.se

Support och service

Sociala medier

Support