Om oss

TechNet Syd – I Korthetjerry_bjorn

TechNet Syd optimerar små och medelstora företags IT-miljö med fokus på förbättrad effektivitet, ekonomi, säkerhet och miljö.
Vi arbetar nära dig som kund för att tillgodose dina behov och för att med hög service och hög kvalitet öka din affärsnytta.

Genom vår kompetenta personal inom de fyra affärsområden tjänst, service, IT och dokument och tillsammans med våra starka samarbetspartners, är vi marknadens givna kompletta IT-leverantör.

TechNet Syd – Din IT-leverantör

 

 

TechNet Syd – Historik

TechNet Syd grundades 2002 och öppnade då kontor i Växjö. Vi har under åren blivit en stark aktör i Växjö med omnejd och bestämde då för att vidga våra vyer. 2010 bestämde vi oss för att expandera rent geografiskt och öppnade då ett lokalkontor i Karlshamn. TechNet Syd har huvudsakligen uppdrag i Kronoberg, Blekinge och nordöstra Skåne men även i andra delar av Sverige. Vi är totalt 13 personer anställda och strävar efter att växa långsamt och starkt.

TechNet Syd – Affärsidé

TechNet Syd säljer och utvecklar kundanpassade IT-systemlösningar baserade på en innovativ produktportfölj till det privata näringslivet.

Vårt arbete syftar till att öka våra kunders affärsnytta och därför fokuserar vi på kundens behov, hög servicenivå och hög kvalitet.

Genom att skapa värde för våra kunder, leverantörer och anställda säkerställer vi en lönsam och långsiktig tillväxt.